Væk din naturlige
Yin Power

– så den naturlige energi du besidder sikrer, at hele kroppen kan regenerere sig selv – hele livet

Velkommen til nyt helbred og velvære

Kristine Marie Rost er Danmarks førende Yin Yoga-specialist. Yin Yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes.

 

Stillingerne i Yin Yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i Yin Yoga.

 

Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

For alle med en krop

  • Opløs blokeringer og øg kroppens mobilitet

  • Styrk dine sener og led

  • For dig med nakkesmerter og hovedpine

  • Få en stærkere krop i balance

  • Få mere energi og velvære

  • Få overskud og overblik

Prøv det! Kristine har en fantastisk tilgang og interesse i kroppens funktion. Hun er kompetent, fascinerende, rummelig, givende og yderst fantastisk personlighed, og så gør hun faktisk yoga sjovt.

Charlotte

Om Yin Yoga og Yin Power

Tankegangen om yin yang stammer fra den kinesiske taoisme.

Mens yang står for det maskuline, forandring, bevægelse og aktivitet, handler yin i højere grad om det feminine, stabile og fundamentale. Yin Yoga er således præget af det statiske, hvilket også er tydeligt i den måde, Kristine Marie Rost udfører yogaen på.

 

Yin Yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes. Stillingerne i Yin Yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i Yin Yoga. Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

 

Sammen med Kristine Marie Rost og Yin Yoga vækker du din naturlige Yin Power – den naturlige energi ethvert levende organisme besidder. Den kraft som sikrer, at blod, væv, celler, marv, brusk og knoglemasse kan regenerere sig selv hele livet. Saft og kraft, der findes i en sund krop, hvor hvert organ bidrager til at sikre de tre livsvitale yin-instrumenter, som kroppens naturlige fordøjelse, udrensning og nattesøvn. Hvis disse tre kvaliteter ikke fungerer, risikerer vi, at kroppens naturlige forsvarsenergi ikke kan opretholdes og beskytte kroppen mod ydre sygdomsfremkaldende faktorer.

 

Hvis du dyrker Yin Yoga regelmæssigt, vil din sande Yin Power øge kroppens naturlige behov for ro. Når du fyldes med ro, vokser dit overskud fysisk og psykisk.

Ro på

Alle stillinger er hovedsageligt siddende og liggende, og underviseren hjælper med tilbehør der, hvor de mener, det er nødvendigt. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning, som du kan tage med dig og implementere i hverdagens træning i bilen, på cyklen og i sofaen.​

Let og ligetil

Yin Yoga er let og lige til for den dovne, svækkede, syge og stressramte, men bestemt også krævende og energetisk for den trænede. Voksne uanset alder, køn, træningsform, kondition eller problematikker kan være med til yoga med Kristine Marie Rost.​

Smukke Zakynthos

Oplev smukke Zakynthos og dyrk Yin Power under lunere himmelstrøg. 

Live streaming

Her finder du de kommende live streaming events, hvor vi mødes foran skærmen hjemme hos dig.

Medlemskab

Gå direkte til indmeldelsen her – så er du igang allerede efter 2 minutter. God fornøjelse :)

Yin Yoga er for alle

Uanset hvem du er og hvad du kan, så kan Yin Yoga hjælpe dig og din krop.

Flere og flere får Yin Power

7 år

med online yoga

8

retreats i DK

19

retreats i udlandet

8.000

followers


Følg Kristine på

© Copyright 2013 – 2021 |  Kristine Marie Rost & Youlive ApS |  All rights reserved